Кристина Патрашкова и Миглена Ангелова дадоха своите прогнози за победител в шоуто

Малко преди финала на Big Brother: Most Wanted коментаторите Миглена Ангелова и Кристина Патрашкова се включиха от контролната зала на най-наблюдаваната къща в България и споделиха своите очаквания за евентуален победител пред "Здравей, България".  

"Нямам категоричен фаворит, въпреки че се колебая между двама души - това са Константин и Фънки. За мен това шоу винаги е билo интересен и важен експеримент, който може да ни ориентира защо и какви са героите на днешното време" - коментира Кристина Патрашкова. 

"Аз също смятам, че ако някой трябва да спечели, то това трябва да е точно един от двамата, защото при те имат ценности. Сезонът на Big Brother беше интересен и действително показа много за обществото ни. За разлика от реалния живот, в предаването има камери и хората можеха да видят неща, които нямаше да могат по друг начин. Тази вечер може да очакваме едно грандиозно шоу и страхотен финал" - пък сподели Миглена Ангелова. 

По темата

Как двете дами още анализираха моделите на поведение и различните характери в Къщата на Big Brother: Most Wanted, може да видите във видеото от "Здравей, България". 

Не пропускайте финала на Big Brother: Most Wanted тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.