Припомнете си приключенията на шеф Манчев в Харманли днес от 18.00 ч. по NOVA

Не пропускайте един от най-екстремните епизоди на "Кошмари в кухнята" тази неделя по NOVA, когато в 18.00 ч. ще видите шеф Манчев на ръба на нервна криза. Вещият кулинар ще се озове в най-модерното заведение в Харманли, на чийто интериор могат да завидят половината големи европейски градове. В същото време кухнята, която е сърцето на ресторанта, е оставена с оборудване – тип домашни потреби, парти грилчета и канчета.

Липсата на обучен персонал и инвестиция в професионално оборудване карат Манчев да излезе от типичното си хладнокръвно състояние на духа. 

Сервираното ризото става само за пълнене на чушки, гръцката салата е с италиански подправки, а за капак управлението на ресторанта става през уеб камери. 

Този път шеф Манчев ще постави категоричен ултиматум, преди да продължи мисията си. Не пропускайте кулинарния екшън, с драматични обрати и неочаквани комбинации до самия финал тази вечер точно в 18.00 ч. само по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg