Дизайнерката гостува в "На кафе" и разказа за най-новия си проект, който стартира на 22 юни във Vbox7.com

Риалити звездата и дизайнер Миглена Каканашева - Мегз гостува в студиото на "На кафе" и разкри на Гала интересни детайли около най-новия си съвместен проект със 7Talents и Vbox7.com - InstaQueen.

"Много се вълнувам за риалитито InstaQueen, защото то може да има много добър възпитателен характер. Ще съберем на едно място не само актуалните ни Megz Angles, но и още 6 момичета, които ще минат през редица изпитания. Подготвили сме им много интересни предизвикателства като писане на статуси в Instagram, правене на прическа и грим с помощта на опитни в сферата специалисти" - разказа за проекта си Миглена. 

По темата

"Аз ще бъда водеща и участник и много се вълнувам, защото ще бъда безкомпромисната и много работеща Мегз. Ще бъда в тази взискателна роля, защото искам да науча момичетата да работят. Идеята ни е да покажем и другата страна на красивите момичета и лъскавия живот" - разкри още Меги за уеб риалитито. 

Какво още разказа Мегз за InstaQueen, за причината Сузанита вече да не е част от ангелите ѝ, за спора с Ася Капчикова, както и как изглежда животът ѝ в момента, може да видите във видеото от "На кафе".