Темите и гостите в предаването в неделя от 8.00 ч. по NOVA

В “Събуди се“ тази неделя след шумните акции и ВИП арестите говори специализираната прокуратура.

За първи път в българския телевизионен ефир пред водещата Мартина Ганчева говори Стив Маман. Той е еврейски предприемач. Живее в Канада и има 6 деца. Но мисията му е да спасява секс робини от Ислямска държава. Как и защо? С кого преговаря? Колко жени и деца е спасил от лапите на екстремистите?

Златното момиче със златното сърце Катрин Тасева гостува в студиото на предаването.

В неделя Христиания Червенкова повдига отново завесата за живота зад решетките, в килиите на следствените арести. Пред камерата на “Събуди се“ застават две жени – адвокат и икономист и разказват от първо лице за условията, тормоза, психическите и физическите травми. Отговарят и на въпроса защо съдят държавата.

Седмицата, в която отчетохме пикови стойности на фини прахови частици в София, Мария Йотова ще ни покаже в “Къси разкази“ едно семейство, избягало от столицата заради мръсния въздух. Причината за това бягство е честите боледувания на 4-годишната им дъщеря. Два месеца след преместването, родителите признават, че детето им не се е разболявало нито веднъж.

Да бъдеш или да не бъдеш - Мариян Станков-Мон Дьо в разговор с човека, избрал два пъти живота пред смъртта. Размяна на мисли за алкохола, любовта, книгите и Бог. Защо Калин Терзийски се опита да убие Калин Терзийски – отговорът предстои в неделя.

Краси Боев ни среща с поетесата, чието стихотворение стана най-четеното за 2018 година. “Под наем сме дошли на този свят“ събра 500 хиляди  прочитания само в първите 3 дни, след като беше публикувано в социалните мрежи.

Репортерът Драгомир Танев ще запознае зрителите с 20-годишен любител на опасните селфита. Калин Христов от София признава опасностите и дава ценни съвети на тийнейджърите.

Гледайте “Събуди се“ в неделя с водеща Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.