Припомнете си епизода на предаването днес от 18.00 ч. по NOVA

В епизода на "Мис Пепеляшка" от 18.00 ч. по NOVA носителка на редица престижни титли от конкурси за красота разменя живота си с 40-годишната Мая от старозагорското село Яворово.

Вероника Стефанова е "Мис Туризъм Европа 2015" и носителка на титлата World Beauty Queen. Освен на красивите корони, Вероника се радва и на красив ум. Завършила е "Политически науки" и планира да продължи образованието си.

Мая е щастливо омъжена за италианец. Преди години живее заедно със съпруга си в родната му страна, където се ражда и първото им дете. Заедно стигат до заключението, че България има уникална природа и оттам ги дели една стъпка до създаването на собствена кравеферма у нас. Мая ражда още две деца и продължава с ежедневния труд във фермата и отглеждането на малките.

"Мис Туризъм Европа 2015" ще се отдаде на селски туризъм и труд, посрещната от сплотено, щастливо и трудолюбиво семейство. Уроците по плетки, цепенето на дърва и доенето на крави ще отстъпят пред едно от най-разтърсващите преживявания за Вероника – за първи път присъства на раждането на теленце.

Мая ще сбъдне една от мечтите си в "Мис Пепеляшка", срещайки се със своята телевизионна любимка Гала. Тя е първият и единствен до момента фен на Гала, допуснат до личното пространство на водещата зад кулисите на предаването.

Не пропускайте да научите повече за цената на обичта, пропуснатите възможности и красотата на малките неща в живота, които го правят такъв, какъвто е – в "Мис Пепеляшка" днес от 18.00 ч. по NOVA.