Актрисата разкри подробности за образа си в новия сериал, който започва със старта на пролетния сезон по NOVA

“Мия Язова е много интересна героиня. Тя е много бойна, стреля с пистолет, тича. Тя е криминален психолог, но е обучена да прави още много други неща.  Няма да казвам колко много неща може да прави, защото това се разкрива в течение на събитията в “Дяволското гърло”.  Много е самонадеяна, което понякога ѝ изиграва лоша шега и има проблеми с шефовете си заради това. Леко е надменна, но има защо, тъй като е много добра в това, което прави. Понякога е доста неприятен тип, но нейната работа е такава, че не може да бъде мила. Тя крие много тайни и има много драматични моменти в живота си. От един момент нататък ти става симпатична.  Коя е истинската Мия Язова, ще може да види само Филип – героят на Владо Карамазов”. Това разкри Теодора Духовникова при гостуването си в “На кафе” за ролята ѝ в разследващата криминална драма на NOVA “Дяволското гърло”.

“С Владо Карамазов имаме много динамично и драматично приятелство”, сподели актрисата и разказа интересни случки от снимачната площадка на сериала.

“Много се вълнувам и очаквам с голямо любопитство как ще реагират зрителите на този сериал и дали ще ги грабне така, както и нас, докато го правехме”, допълни тя.

“Иван Юруков е страхотен актьор и в момента се намира в силата си. сега зрителите ще го видят като неврохирург в “Откраднат живот”, а през последните години прави страхотни роли в театъра.  В “Дъвка за балончета” беше много интересно всичко, което ни се случи. В чужбина ни посрещнаха много емоционално, когато отидохме да представим филма в Лондон. Киното беше пълно. Българи бяха пътували с влак, за да дойдат на прожекцията. Когато филма свърши, зрителите избухнаха, обиколиха ни и два часа не можехме да седнем.  Българите реагират много емоционално на тези срещи”, сподели Теодора Духовникова.

“Юлиан Вергов е един от най-големите авторитети в професията в моите очи. Той е изумителен актьор с изключително професионално отношение към всичко, което прави. Има невероятна енергия и присъствие, както и отношение към хората около него”, разказа актрисата за нейния екранен партньор в друг от хитовите сериали на NOVA – “Откраднат живот”.

Какво още разказа Теодора Духовникова за работата си и живота ѝ извън екрана, гледайте във видеото от “На кафе”.

Очаквайте разследващата криминална драма “Дяволското гърло” скоро по NOVA.