Актьорът гостува в "На кафе" броени дни преди старта на криминалната драма

Броени дни преди старта на българската криминална драма "Дяволското гърло" един от главните герои в него - актьорът Владо Карамазов гостува при Гала в "На кафе" и разкри интересни моменти около сериала и снимките му.  

"За мен това е изключително важен проект. Когато гледах първия епизод в завършен вид, бях много впечатлен. Като актьор в главата си имам представа как може да изглежда крайния продукт и в повечето случаи той се различава много от реалността. "Дяволското гърло" надскочи в пъти очакванията ми и това е събитие, което помниш цял живот. Чакам с нетърпение старта на сериала!", сподели Владо Карамазов. 

“Дяволското гърло“ завладява зрителите с мистериозен сюжет и силна актьорска игра

"Постарах се да направя видео дневник, в който всеки ден казвам къде сме и какво снимаме. Видеата ще пусна в социалните мрежи, Facebook страницата на "Дяволското гърло" се разраства все повече и там също подготвяме много интересни неща относно сериала", допълни актьорът. 

През пролетния сезон NOVA ще зарадва зрителите с най-богатата си програма до момента

Разследващата криминална драма “Дяволското гърло“ се очаква да бъде един от най-интересните проекти през пролетния сезон. В него има мистика и тежки престъпления, но се засягат и значими социални теми като предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси. Заедно с Владимир Карамазов  и Теодора Духовникова, ще видим Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов, Христо Петков, Лидия Инджова и още познати лица от театралната и филмова сцена у нас.

Теодора Духовникова: Героинята ми в “Дяволското гърло” крие много тайни

Не пропускайте българската криминална драма “Дяволското гърло“ - от 28 февруари, всеки четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook