Василена Деспотова, Таня Райкова, Ивана Андонова, Мерал Асанов, Никифор Гергов и Светозар Филипов ще търсят любовта в телевизионния експеримент

В премиерния епизод на "Женени от пръв поглед" бяха представени шестимата младоженци, които ще търсят любовта по нетипичен начин в социалния телевизионен експеримент. 

Първата дама, която ще се впусне в любовното предизвикателство е Василена Деспотова. Тя е много активен човек със собствен онлайн бизнес и в свободното си време обича да спортува. Самотата обаче се е превърнала в част от живота на Василена и ѝ е трудно да намери правилния човек за себе си и това я притеснява. Има дъщеря на пет години, която отглежда сама и е изключително важно човекът до нея да се разбира с нея.

“Имам нужда да мога да разчитам на някого, да знам, че ще бъде до мен и ще е честен - не съм попадала на такъв мъж досега”, споделя Василена. Надява се, че специалистите ще ѝ помогнат да го открие в “Женени от пръв поглед”.

Треньорката по художествена гимнастика Таня Райкова също ще опита да намери своята половинка в предаването. Тя има голям опит в професията си, но въпреки това смята децата и внуците си за най-голямо постижение в живота. Преди две години обаче губи съпруга си.

"Вярвам в любовта и съм готова да я срещна и изживея отново!”, споделя Таня. Участва в “Женени от пръв поглед”, за да намери и да бъда намерена от човек, който да е отдаден, истински и емоционален. Човек, който би повярвал в нея, както и тя в него. 

Ивана Андонова пък винаги е обичала музиката и е мечтала да има запомняща се музикална кариера и в момента е поп-фолк изпълнителка. Ивана вярва, че в предаването “Женени от пръв поглед” ще намери мъжа на мечтите си. В партньора си търси уважение, разбиране и подкрепа, защото смята, че за една връзка най-важното е доверието и сплотеността.

“Израснала съм в добро семейство и искам да срещна човек, с който да си живеем щастливо и да си имаме деца. Аз не мога да живея без любов”, споделя Ивана.

След дамите своята история разказаха и мъжете, които също искат да намерят своята истинска спътница в живота. Мерал Асанов, за който кариерата винаги е била от изключително значение, признава, че амбицията го е лишила от личен живот и мечтае за задружно семейство.

"Моето момиче трябва да бъде усмихнато за света, а в душата си да носи детското и пролетта. Изключително важно е да има собствена кариера. Не искам вече да бъда сам, време е до мен да застане едно нежно цвете”, споделя Мерал. 

Вторият младоженец Никифор Гергов от София се занимава с организацията на внос и износ на стоки на летище София. След последната раздялата у него се засилва чувството, че най-важното нещо между двама души е доверието и общите приоритети.

"Винаги съм честен с хората, на които държа. Искам и човекът, с когото ще бъда, да може да е отворен към мен и да бъде искрен, особено за нещата, които трябва да решаваме заедно – като семейство", разкрива Никифор. 

Последният участник в експеримента се казва Светозар Филипов. Той работи като консултант на ресторанти за контрола на качеството. Имал е щастлив брак, но преди две години загубил съпругата си в битка с коварната болест рак на гърдата. Прави всичко с двете си ръце и влага сърцето си, за да може да го направи къщата си комфортна за живеене. Неговото най-голямо хоби са антиките. 

“Мога да се ровя с часове из антиките. Понякога намирам много ценни съкровища, които реставрирам. Има нещо магично в това. Определям самия себе си като антика”, споделя шеговито Светозар.

Не пропускайте втория епизод на "Женени от пръв поглед", в който младоженците споделят на семействата си за смелото решение, което са взели и се подготвят за сватбата.