Не проускайте продължението на култовата боксова сага от 21.50 ч.

Носителят на „Оскар“ Силвестър Сталоун отново влиза в един от най-запомнящите се негови екранни образи като боксьора Роки Балбоа в спортната драма „Крийд: Сърце на шампион” тази вечер от 21.50 ч. по NOVA. Този път обаче Роки няма да излезе на ринга, защото там ще се подвизава неговият ученик Адонис Джонсън, в чиято роля влиза новоизгряващата звезда Майкъл Б. Джордан, познат от ролята си във „Фантастичната четворка”. Джордан е привлечен в проекта от многообещаващия режисьор Райън Куглър, с когото са работили по отличената на фестивала лента „Инцидентът на станция Фрутвейл”.  Куглър печели и Сталоун за продължението на сагата със сценария, който е написал.

“Крийд: Сърце на шампион” разказва историята на Адонис Джонсън – син на световния шампион по бокс тежка категория Аполо Крийд, който е починал, преди момчето да се роди. Въпреки това никой не може да отрече, че боксът е в кръвта на младежа. Адонис решава да се премести във Филаделфия – мястото, където Аполо е изиграл легендарния си мач срещу коравия начинаещ боксьор Роки Балбоа. След като пристига, Адонис се заема да открие Роки и да направи всичко по силите си да го убеди да му стане треньор. Шампионът се съгласява, въпреки че се бори с противник много по-смъртоносен от противниците си на ринга. Скоро двамата заедно се насочват към шампионската титла, но дали ще успеят да я спечелят...

Не пропускайте развръзката в премиерна за българския телевизионен ефир спортна драма „Крийд: Сърце на шампион” тази вечер от 21.50 ч. по NOVA.