Нова крачка в личните взаимоотношения на финала на сезона на 23 май от 20.00 ч.. по NOVA.

„Доцент Мазов не е злодей – в него по-скоро има професионализъм и цинизъм. Хората го виждат в съвсем друга светлина, когато става въпрос за съпругата му Лора Хинова“, разказа Мони Монев, който гостува в компанията на актьорите Дани Рашев и Никола Мутафов в "Здравей, България". „Лошите момчета“ на най-успешния български медицински сериал споделиха защо е важно да има образи, които разместват пластовете в „Св. Анастасия“ и как провокацията понякога е най-добрият начин да кажеш истината.

Толкова сме се слели с ролите, че понякога се чувам как отговарям на майка ми по телефона: „в операция съм“.  Имам приятели лекари, които ме канят на дипломирането си, завършването на специализации и други важни за гилдията събития – приятно е да бъдеш част от всичко това!“, разказа Дани Рашев, когото зрителите познават в ролята на анестезиолога доктор Врабчев. Въпреки трудният характер именно той помогна на доктор Стаменова да преодолее своята зависимост, а интуицията му показа, че доза скептицизъм може да бъде здравословна в отношенията.

„Виждал съм лекари, които се държат предизвикателно и не е приятно, но хората са много различни“, допълни Никола Мутафов, който влиза в ролята на вечно готовия за шеги, облози и неподходящи коментари доктор Пенев. В „Откраднат живот: Любовта лекува“ хирургът направи истинска трансформация – с подкрепата на приятели той  повярва в себе си и оглави спешното отделени, показвайки друга страна от своя характер.

Личните взаимоотношения, борбата между живота и смъртта, прошката и избора ще бъдат водещи в последните епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Не пропускайте големия финал на сезона на 23 май от 20:00ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.