Автентични образи и силен сюжет предизвикаха емоции в публиката още в началото на най-новия български сериал на NOVA

Броени часове преди ефирната премиера на „Пътят на честта“, екипът на продукцията, представители на медиите и фенове се събраха, за да споделят заедно емоцията от първите два епизода на най-новия български драматичен сериал. Автентичните човешки отношения, въздействащи сцени и неочаквани обрати намериха отражение в бурните аплодисменти на публиката в залата след финалните надписи  

„“Пътят на честта" е още едно доказателство за дългосрочните ангажименти на NOVA да инвестира в качествено българско кино“, сподели изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.

Премиера: „Пътят на честта“ – на живо от публичната прожекция на сериала

По синия килим на NOVA преминаха актьорите Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Гергана Данданова, Веселин Анчев, София Маринкова, Благовест Благоев и др. „Ако искаш да опазиш достойнството и честта си, пътят е много трънлив, особено в съвременното общество“, сподели актрисата Силвия Петкова пред камера на NOVA. Веселин Плачков  разкри, че най-трудното предизвикателство да се превъплътиш в ролята на лошо момче е това "да можеш да оправдаеш логиката на действията на героя си - защо един човек става такъв и какво го кара да бъде безчувствен".

Силвия Петкова: Чувствам се като галеничка на съдбата за ролята в „Пътят на честта“

На събитието присъстваха творческият екип и актьорският състав  на сериала, към които в края на прожекцията изпълнителният продуцент на продукцията Магърдич Халваджиян отправи благодарности за добре свършената работа.

В следващите серии зрителите могат да видят развоят на събитията в Царево и ескалирането на ситуацията дотам, че Кера да вземе решението да избяга с детето си в София. Първият сблъсък на смелата майка с големия град, ще я срещне и със семейството на Калоян, в чиято роля се превъплъщава Ивайло Захариев.

Не пропускайте "Пътят на честта" от понеделник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Следете най-актуалните новини за сериала в сайта на NOVA и във Facebook.