Номинираната за „Аскеер“ - Илиана Коджабашева, влиза в ролята на най-добрата приятелка на Кера

Първите стъпки на Кера и малкия Мартин в големия град, трудните решения на Бонка и противоречията в семейството на Калоян ще бъдат в центъра на новите епизоди на „Пътят на честта“ от понеделник до четвъртък в 22:00ч. по NOVA. В ролята на най-близката приятелка на Кера в София - Люба, ще влезе младата актриса Илиана Коджабашева, която тази година беше номинирана за главна женска роля на престижните театрални награди "Аскеер".

Последствията от разцеплението на фамилията в Царево ще предизвикат сътресения в предстоящите епизоди, които зрителите ще видят тази седмица от 22:00ч. по NOVA.  Властната Бонка няма да намери спокойствие след изчезването на снаха си Кера и любимия си внук. Погребението на сина й и липсващото тяло ще бъдат един от първите проблеми, пред които ще се изправи. След бягството на Кера и Мартин ще стане ясно и кой е блъснал Лазарина, което ще се превърне в преломен момент за един от героите.

Зрителите пред малкия екран ще наблюдават завръщането на Киро Християнина в София, което е белязано от още едно убийство - този път на жена. Каква е връзката на мистериозния образ със семейството на Калоян и дали скоро ще стигне до най-близките му хора – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Семейството на Калоян също ще се изправи пред поредица от предизвикателства. Въпреки успехите в бизнеса, съпругата му Анелия остава равнодушна към големия подарък, който ще получи, което ще създаде напрежение в дома им.

 "Постарали сме се да въвлечем зрителите в заплетен сюжет, в който всеки българин да види нещо от себе си. Уважението ни към всички, които следят историята е голямо – затова и се постарахме да създадем плътни психологически образи.", споделя в интервю за vesti.bg сценаристът на сериала Милена Фучеджиева.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.