Ивайло Захариев разказва за героя си в „Пътят на честта” в откровенно интервю в "На кафе"

Ивайло Захариев е положителният герой в „Пътят на честта”. Той е отговорен, опитва се да спаси семейството си и да играе по правилата в бизнеса, но дали това е възможно?

„Моят герой първо е човек, който много се грижи за своето семейство. Също така е бизнесмен, който се старае да работи по правилата. За съжаление, системата е изродена и трябва да разчиташ на връзки, стремиш се да минеш пред другите заради познанствата си. За мен това не е добре. Според мен общественият ред е измислен, за да ни помага. И когато го прескачаме, всъщност се създава някакъв домино ефект. Получава се едно затлачване. Никой не е по-важен от другия”, казва Ивайло Захариев.

Арест, тайна любов и папараци в „Пътят на честта“

„Изкушението е непрекъснато, винаги е по-лесно да намериш краткия път.  Дори да усещам изкушение в себе си, се опитвам да се запазя чист. Изневярата във физическия й вариант е вече резултата на нещо, което вече е станало вътре в човека. Въпросът е вече неговият личен морален кодекс какво му позволява. Аз не бих си позволил да обърна внимание на някого, ако това ще нарани половинката ми”, допълва актьорът.

Галя Александрова: Бонка е най-голямата роля в кариерата ми

Каква е формулата на Ивайло Захариев за щастливо семейство, можете да видите във видеото от „На кафе”.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.