Филмът излиза на 29 ноември във всички кина в страната, а зрителите ще видят още колоритните образи, в които се превъплъщават Койна Русева и Ицо Хазарта

Александър Сано е в студиото на коментарното предаване „Плюс-Минус. Коментарът след новините” и разказва за новия български филм „Диви и щастливи”, в който е актьор, музикант и продуцент. Това е един холивудски филм в най-добрия смисъл.

Вторият трейлър на „Диви и щастливи“ разкрива още от звездния актьорски състав

 „Филмът е много вълнуващ и мащабен и то не само откъм финансовата част. Действието се развива в четири града – тръгва от София, минава през Велико Търново и Русе, приключваме във Варна. Сюжетът е романтична екшън-комедия.  Аз гледах филма вече монтиран, той е на последен пост-продукционен етап. Вече се прави звук и цветни корекции. Така че вече мога официално да обявя, че филмът е много вълнуващ”, разказва Александър Сано.

Д2 и рапърът 100 кила с обща песен

Звездният актьорски състав на „Диви и щастливи“ включва още Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Бен Крос и други актьори, които все още се пазят в тайна.

Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за филма „Диви и щастливи“

„Във втория трейлър открехваме още малко тайната на актьорския състав – и Койна Русева участва. За първи път в киното ще се изяви и Ицо Хазартът, който се включва по изключителен начин. Във филма ще се говори и на английски, защото имаме и трима английски актьори, те са семейство англичани. Синът е една от главните роли. Това автоматично направи филма интернационален. В момента вече преговаряме с три компании за закупуването му ”, каза продуцентът Сано.

ДИВИ И ЩАСТЛИВИ: Екшън комедията с участието на Яна Маринова идва наесен

С какво са помогнали управата на четири града в България и къде ще бъде закупен филмът, можете да видите в цялото интервю от „Плюс- Минус. Коментарът след новините”.

„Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“. Медийни партньори са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV и групата на SBB media.