В пилотния епизод момичетата разкриха каква е личната им мотивация за участие в проекта

Най-новият проект на 7Talents и Мегз – TopQueen, започна с изключително силен старт и заявка за най-интригуващото и интересно уеб риалити тази есен. Първи епизод вече е факт, а в него в специални визитки бяха представени претендентките за титлата „Любим ангел на България“.

Миглена Каканашева-Мегз и Галина Димитрова, която влиза в ролята на домакин на къщата, представиха момичетата. В TopQueen една срещу друга застават някои от най-харесваните и популярни Ангели на Мегз – EVA, Бояна Маринова, Биляна Лазарова, Ивомила Петкова и Петя Стоянова – Penelope, както и инфлуенсърът Теодора Тодорова, влогърът Гери Петкова и моделът Нора Недкова.

„В продължение на 2 месеца, момичетата ще научат много, ще ви направят част от техния живот и ще ви приобщят към избрани от мен каузи. Това е сезонът за всички онези от вас, които вярват в силата на доброто. На всички, които вярват, че е дошло времето ние заедно да направим промяна!“, каза топ дизайнерката Мегз.

В кратки видеодневници всяка една от красивите участнички показа как преминава един неин стандартен ден, разказа каква е личната й мотивация за влизане в шоуто и какви са очакванията й за това, което предстои.

“В следващите два месеца с момичетата от TopQueen ще заставаме зад различни социални и обществено полезни теми. Ще се радвам, ако успеем да ви докоснем и развълнуваме! Аз определено се вълнувам и нямам търпение за това приключение!”, сподели инфлуенсърът Теодора Тодорова.

TopQueen носи голямо социално послание – момичетата ще участват в различни задачи, свързани със значими социални каузи. По време на целия формат феновете ще могат активно да участват като подкрепят своята любимка с гласуване в Instagram профила на проекта. А на финала, на база на представянето на момичетата и получената подкрепа от феновете, ще бъде избрана победителка. Тя ще грабне титлата „Любим ангел на България“ и ще получи награда, която да предостави за кауза по неин избор.

Какви ще бъдат социалните каузи, в които красавиците ще се включат, не пропускайте да разберете в епизодите на най-новото уеб риалити TopQueen, всеки вторник и петък, ексклузивно във Vbox7.com.

Още интересна информация за TopQueen може да откриете във Facebook страницата и Instragram профила на риалитито.