Киро Християнина крои пореден удар върху бизнеса на семейство Станкови в предстоящите епизоди на сериала

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22.00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на безкомпромисното отхвърляне на един от героите от всички останали. Това ще доведе до особено краен и жесток план за отмъщение, в който живота си могат да загубят двама от персонажите. На фона на всичко това за главната героиня Кера предстои ново начало, което започва с драстична промяна във външния й вид.

София Маринкова: С Жаки от „Пътят на честта“ си приличаме

Световете на доброто и злото отново се сблъскват в лицата на Калоян и Киро Християнина в предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Калоян за пореден път ще покаже благородство, помагайки на семейството на пострадалия работник Младен, а Киро ще докаже колко безскрупулен може да бъде, като се постарае работникът да не попречи на плановете му да срине г-н Станков и бизнеса му.

Грозна лъжа и нещастен случай в „Пътят на честта“

"Киро Християнина е изключително религиозен, защото това е начинът му да оправдава действията си пред самия себе си. Колкото и да е жесток и безскрупулен, той също се нуждае от нещо, в което да вярва и да се уповава след всички злини, които върши. Образът му все още не се е разгърнал изцяло и тепърва ще се развива" споделя за своя герой Веселин Плачков. За зрителите на NOVA предстои да видят докъде може да стигне Киро, преследвайки целите си и дали няма да разкрие и друга неочаквана страна от характера си.

Ултиматум и неочаквани искри в „Пътят на честта”

Действията на героите в Царево също ще изненадат зрителите. Бонка ще загуби изцяло подкрепата и доверието на мъжа си Начо и ще бъде поставена в изключително неприятна ситуация, породена от собствените й действия. Дичо ще опита отново да убеди Симона да сигнализира в полицията за поведението на Димитър, което става все по-крайно и към Симона, и в престъпните схеми, в които ще опита да въвлече и семейния бизнес.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.