Бившата Славянка гостува в студиото на „Събуди се”

В петък се проведе поредната битка Славянин срещу Славянин. Един срещу друг на Арената излезнаха Роберта и Томас. По-бърз се оказа Томас, който спечели битката и по този начин Роберта отпадна от играта. Днес тя е на гости в "Събуди се" и споделя за емоциите си, след отпадането от игрите.

Роберта отпадна от „Игри на волята: България“

„Съжалявам, че загубих, защото направих много грешки, които можех да избегна и да продължа участието си. Просто в един момент загубих мотивация. Емоционално не усещах, че ми е трудно, докато бях вътре. Осъзнах го чак след като излязох. Защото в продължение на почти месец не можех да спя. Преломният момент беше отиването в племето на Славяните. Въпреки че се чувствах добре там, почнах да мисля повече за междуличностните ни отношения, за времето ни заедно, отколкото за самите битки”, призна Роберта.

Томас срещу Роберта в битка за оставане в „Игри на волята: България“

„Без телефон не ми беше трудно, но без четката за зъби много. Върнах се вече към нормалния ритъм на живот, но ми трябваха няколко седмици да се адаптирам. Отначало ми беше много трудно, но това го казват и други участници от игрите.За себе си научих там, че не съм толкова търпелива и спокойна, колкото си мислех. Човек винаги има накъде да расте. И на какво да се научи. Извадих си поука за това, че трябва да сме по-търпеливи към другите хора. Да се научим да разбираме различните от нас и да ги приемаме. Лидер не бих казала, че съм, защото съм малко по-срамежлива. Трудно ми е в началото, докато се адаптирам, но след това ми става много лесно. Разбирам се после с всички”, разказва бившата Славянка.

Роберта ще се бори за оцеляване в „Игри на волята: България“

„Прекрасен спомен ще ми остане и нищо друго. Само позитивни емоции. Всичко лошо е забравено, всеки има момент на слабости, на изблици на гняв, но това не е нещо, което трябва да се помни”, заяви Роберта.

Кои са фаворити в „Игри на волята. България” според Роберта, можете да видите в цялото видео от „Събуди се”.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.