Кера отново изправена пред труден избор, а Симона дава път на нова любов в предстоящите епизоди на сериала

Отвличане, две убийства и неочаквана връзка от миналото ще бъдат част от предстоящите събития в „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. От понеделник до сряда от 22.00 ч. зрителите ще станат свидетели на първите действия на Димитър в София, които той ще предприеме, за да върне Марти отново в Царево. Това ще се превърне в пореден кошмар за Кера, която ще се изправи пред дилемата дали отново да избяга или да застане очи в очи със ситуацията.

Симона и Дичо от „Пътят на честта“: Двама актьори срещу насилието

В предстоящите епизоди на сериала ще се стигне до истински екшън, който ще завърши с арест и две убийства. Това ще стане след като Калоян разбере за убийството на работника и типично за неговия характер ще се бори за справедливост. Киро от своя страна ще опита да остане чист и за да не бъде свързан по никакъв начин със случая, ще вземе крайни решения.

Заплахи и любовни искри в „Пътят на честта“

В Царево действията на героите ще бъдат в двете крайности. Бонка ще изпадне в неконтролируема ярост и ще нарани свой близък. Междувременно първите крачки към любовна връзка ще направят Симона и Дичо. „И двамата заслужават ново начало. Симона е прекрасен и слънчев човек, който досега е бил затворен в себе си. В следващите епизоди образът й постепенно ще разцъфне, заради случващото се между нея и Дичо“ сподели в интервю за "Събуди се“ по NOVA актьорът Веселин Анчев, който влиза в ролята на Дичо.

Любов, ревност и разкрити тайни в „Пътят на честта“

„За мен ролята на Симона е изключително трудна. Подкрепата и професионализмът на партньора ми Благовест Благоев, който играе ролята на Димитър, са важни за мен, за да превъзмогна емоционално тези сцени на насилие върху моята героиня“, разкри Петя Бончева в студиото на "Събуди се“ по NOVA. Двамата с Веселин разказаха лични истории, свързани с една от актуалните теми в сюжетните линии на сериала – домашното насилие, и припомниха за жените, изпаднали в тази ситуация, че има специализирани институции, към които могат да се обърнат за помощ. „Първите крачки са свързани именно със страха и срама. В малките населени места това е огромен проблем, защото в повечето случаи остава заключен между четири стени“, допълни Петя.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.