Бившият Славянин отпадна във финалната седмица на шоуто

В „Игри на волята: България” битката вече е всеки срещу всеки. Всеки ден ще се провеждат по две битки, първата е за имунитет. В нея участват всички войни и най-добрият ще спечели правото да не бъде номиниран, а останалите ще отиват на съвет и ще избират по двама участници, които влизат в битка за оцеляване.

Томас отпадна от „Игри на волята: България“

Снощи битката за оцеляване беше между Томас и Венцислава, като Славянинът не успя да нареди първи пъзела във финалната част и отпадна от играта. Днес той е на гости в „На кафе” и споделя емоциите си от играта.

Близначките от „Игри на волята”: Добата до последно не знаеше коя близначка коя е

„Аз приемах участието си в „Игри на волята: България” като работа. И знаех, че ако не се карам с хората, ще стигна по-напред. Така и се случи. Ключът към успеха беше самообладанието, да не влизам в конфликт с другите. Накрая се препънах в пъзела, но точно този пъзел беше част от играта на Гичка и Амелия-Мира.Тогава го видях и си пожелах да не ми се пада на мен, защото е ужасен, а то взе, че се случи”, разказа Томас.

Веско е осмият финалист в „Игри на волята: България“

„Научих две неща от „Игри на волята:България”. Първо, че мога да издържам много на глад. Другото е, че ако не си мия зъбите четири седмица, няма да паднат. Две седмици бяхме на плажа, после две седмици бяхме в Рибарската хижа и там нямаше четки за зъби.Четири седмици мога да кажа, че издържах на тежък глад. Аз свалих 6 кг, а Веско - 12 кг.”, заяви бившият Славянин.

Какво още каза Томас за „Игри на волята: България”, може да видите в цялото видео от „На кафе”.