„Лично аз чаках дълго да видя какво ще се случи с моя герой и с героинята на Силвия Петкова. Повече не мога да издам“, категоричен е той

Звездата на Ивайло Захариев изгрява в една от най-успешните български криминални тв поредици „Под прикритие“, която тръгва в ефира на NOVA на 9 декември. Понастоящем актьорът играе една от главните роли в сериала „Пътят на честта“, където си партнира с актрисата Силвия Петкова.

За славата и популярността

„Опитвам се да не се възгордявам от популярността“, споделя талантливият актьор, който се превъплъщава майсторски в една от главните роли в сериала „Пътят на честта“ – тази на богатия бизнесмен Калоян Станков. „В живота хората очакват да ме видят такъв, какъвто съм на екрана, но в „Пътят на честта“ моят човек управлява милиони, а аз като актьор в България все още не разполагам с такъв финансов ресурс.“

За силата на ценностите и вярата

„За мен вярата е от изключително значение. Положил съм живота си на християнските ценности и се опитвам да се справям с всякакви ситуации в живота си през тази призма. Животът ни изправя пред различни предизвикателства, но ако човек е стъпил на здрава основа, няма как да падне“, споделя Ивайло Захариев.

Какво ще се случи в следващите епизоди на „Пътят на честта“ и кой е любимият жанр, в който Ивайло Захариев предпочита да играе, гледайте във видеото на „Плюс-Минус. Коментарът след новините“.