Лицето на „Игри на волята: България“, който мина с достойнство и чест през тази игра – Пламен бе специален гост в предаването „На кафе“

Въпреки че зае почетното пето място в състезанието, пожарникарят спечели дълбокото уважение на останалите участници в играта и любовта на зрителите, които припознаха в него, човек със златно сърце.

„Животът постоянно ни подлага на изпитания, които трябва да преодоляваме. Голямата изненада за мен след излизането ми от състезанието, беше една новина, свързана с моето семейство. Съпругата ми се беше преместила да живее с децата в къща в село Мрамор. Научих за това, чак когато ме посрещна на гарата. Бяхме започнали ремонта, но тя го бе довършила самичка, докато участвах в „Игри на волята“.

За предстоящите празници

„Щастлив съм, че имам такова семейство. На Бъдни вечер ми се пада дежурство, така че ще трябва да се грижа за сигурността на хората. Това е мое призвание и задължение. Хората, които срещам на улицата, ме карат да мисля, че участието ми в състезанието си е заслужавало. Чувствам, че съм послужил за пример за подражание.“

Как ще се справи Пламен с играта с пожарогасители, която екипът на „На кафе“ е подготвила специално за него, и какви любопитни истории ще разкаже в предаването, гледайте във видеото на „На кафе“.