Обуйте шарени чорапи. Направете снимка със чорапите или видео в което казвате: „Аз приемам хората със Синдром на Даун“

Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. Фондация „Живот със Синдром на Даун“ за пета поредна година предизвиква обществото да обуе шарени чорапи на 21-ви март със специално подготвен видеоклип.

В новия видеоклип на Фондация „Живот със Синдром на Даун“ за първи път участват 21 семейства с деца със синдром на Даун, които споделят успехите, усмивките и любовта на децата си.

21-ви март е Международен ден на хората със Синдром на Даун и по цял свят хората обуват шарени чорапи, в знак на подкрепа, за да да покажат, че светът е шарен, цветен и различен, но и че всички имат нужда от едно и също - любов, разбиране, добро отношение, социални контакти, живот сред останалите.

Предизвикателството им към всички хора е следното: 

1. Обуйте шарени чорапи на 21-ви Март!

2. Направете снимка с чорапите или видео, в което казвате „Аз приемам хората със Синдром на Даун“.

3. Споделете снимката във Facebook или Instagram, като отбележете с хаштаг #животсъссиндромнадаун и тагнете профилът в Insragram: lifewithdownsyndrome или Facebook: Живот със Синдром на Даун.

4.Предизвикайте приятели да направят същото под снимката или видеото.

НЕКА РАЗЛИЧИЕТО НИ ОБЕДИНЯВА, ЗАЩОТО ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ!

Абонирайте се за канала на Краси и Силвена във Vbox7.com

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на близо 200 000 деца и младежи от цялата страна.