Победителят в ПРОМЯНАТА 2018/2019 мигновено се адаптира към промяната, като повечето преподаватели продължават да дават десетки уроци на седмица

Преподавателите на RockSchool намират онлайн занятията за по-ефективни и продуктивни, a стотици ученици на седмица продължават да изучават различни музикални инструменти и взимат уроци по китара, пеене, бас, пиано, гайда, саксофон и много други.

Как да мотивираме детето си да чете по време на извънредно положение?

За успешното провеждане на онлайн уроци са необходими само:

• достъп до интернет
• таблет, лаптоп или настолен компютър с активна камера и микрофон
• наличен музикален инструмент

Първите отзиви от учениците за онлайн обучението са изключително позитивни. Някои казват, че по време на онлайн уроците се чувстват по-малко притеснени, когато не могат да изпълнят нещо веднага. Други са щастливи, че могат да продължат да се развиват музикално, въпреки обстоятелствата сега.

Юрий Вълковски: „Неща с Душа” беше избрано от 136 проекта в ПРОМЯНАТА

Научно доказано е, че заниманията с музика намаляват стреса, стимулирайки мозъкa да произвежда допамин и серотонин – хормони на щастието, които помагат на тялото и имунната система да се борят с инфекции. Все неща, от които се нуждаем в сегашната обстановка! 
RockSchool има значителен опит в онлайн обучението и проведени 4000+ онлайн музикални урока за последните няколко години.

Научете повече на: rockschool.bg/bg/lessons/online-uroci

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за шеста поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на почти 200 000 и младежи от цялата страна.