Актрисата беше виртуален гост в „На кафе”

Феновете на „Откраднат живот” се запознаха с новия PR на болницата Юлия Боянова, която първоначално работи като журналист. Актрисата Девора Уайлд признава, че два пъти е била на кастинг за роля в най-успешния български медицински сериал. „Може би тогава не е имало подходяща роля за мен. А с PR-ката на болницата - аз пасвах за ролята и тя – за мен.”

Дарение за „Св. Анастасия“ – повод за морални дилеми сред лекарите

Девора е получила обаждане, че е избрана за ролята и не се е колебала. „Приех с голямо желание, когато ме избраха, защото какво по-хубаво от това да прекарам няколко месеца в България със семейството си и да се снимам в този много популярен сериал. Не ми беше трудно да взема това решение”, спомня си тя.  

Любовта на първа линия в „Св. Анастасия“

„Харесвам Юлия. Мисля, че човек не може да играе герой, когото не харесва. Има нейни качества, които аз също споделям – амбицията, хъса, това, че тя е много целенасочена. Не харесвам в нея, че иска да си постигне целите на всяка цена и не мисли за последствията”, разказва актрисата.

„Първоначално на снимачната площадка се чувствах като на първия учебен ден, но това усещане премина много бързо, защото всички бяха дружелюбни и се държаха добре с мен. Сега много ми липсват, защото се смеехме и забавлявахме заедно”, спомня си тя. Девора признава, че много често хората са учудени колко усмихнат и приветлив човек е извън ролите ѝ на екран.

Съдбовна среща и турбулентни събития бележат финала на „Откраднат живот: Системата“

Преди време актрисата се е снимала в сериал в Англия и признава, че не открива големи разлики със снимачния процес в „Откраднат живот” „У нас се работи със същата структура на терен, със същия професионализъм”, отбелязва тя.

С какво обича да се развлича в свободното си време и защо вкъщи прави записи под дебел юрган – гледайте във видеото.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.