Тази вечер ще стане ясно кой е Най-добрият професионален готвач в предаването

Часове преди финала на най-горещото кулинарно предаване в ефира на NOVA шеф Виктор Ангелов беше гост в „Здравей, България”, за да разкаже какви предизвикателства е подготвил за двамата оцелели финалисти - Реджеп и Атанас.

„Колоритни участници, много емоции и много обрати ще има във финалния епизод и се надявам зрителите да останат доволни от финалното ми решение”, това обеща шеф-готвачът преди оспорваната битка за победата в Hell’s Kitchen България.

Цветомир зае почетното трето място в Hell’s Kitchen България

„Аз съм човек, който изисква от останалите и това, смея да твърдя, е в тяхна услуга. Моята работа не е да съм диригент на една кухня или кулинарен формат, моята работа е да провокирам участниците да покажат неща от себе си, за които дори те самите не са подозирали до момента. Затова са всички тези капани – идеята е участниците да се отърсят от всички клишета до момента и трудните задачи, които им подавам, да ги накарат да се развихрят максимално”, казва Виктор Ангелов.

Галя: Много израснах и научих в Hell’s Kitchen България

Шеф Ангелов не крие, че качеството, което винаги може да го спечели е всеотдайност. „Във всеки един момент да си готов, ако паднеш на земята, да се изправиш и да продължиш. Да приемаш всяко предизвикателство като награда, а не като забележка и опит за саботаж – в това отношение Галя е изключителен пример”, категоричен е Ангелов.  Той е на мнение, че всеки един готвач, който възнамерява да се пусне в приключението Hell’s Kitchen България  трябва да си зададе въпросите: Колко готов съм да надскоча себе си? Колко готов съм да се пусна по тази откачена пързалка и да се боря с останалите? Колко силен характер съм?

Високи градуси преди финала на Hell’s Kitchen България

„И двамата финалисти са със зашеметяващи способности. Единият е абсолютна кулинарна енциклопедия, другият се хвърля в боя безрезервно. Желанието за победа и при двамата е на много високо ниво. Довечера зрителите ще видят една самоотвержена борба без никакви задръжки, без никакво пестене. И двамата се заявяваха като лидери, като желаещи да победят и като съвършени кулинари”, казва шеф Ангелов за Реджеп и Атанас, които тази вечер ще се борят за голямата награда от 100 000 лева.

Гледайте финала на Hell’s Kitchen България тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.