Обичаната актриса разказа за предстоящата си изложба в "На кафе"

Екранната д-р Зорница Огнянова от лекарската драма „Откраднат живот” признава, че харесва личния си свят и интервютата и подобен тип общуване са били трудни за нея. „Щастлива съм, че успях да преборя своята интровертност”, казва тя.

Диана Димитрова: Любовта на публиката е най-личната награда

Сред нещата, които най-много са ѝ липсвали по време на извънредното положение, са били живите срещи с майка ѝ. Това е определило бързото ѝ заминаване за Варна още в първите дни след падането на забраната за междуградско пътуване.

В момента Диана инвестира времето си в подготовка на своята поредна изложба, която се очаква да бъде готова в края на годината. „Подготовката върви добре. Залагам на портрети и фигурални композиции. За някои портрети съм използвала части от себе си. Всяка една картина е различна и има цвят”, споделя от „кухнята” тя.

Диана Димитрова: В новия сезон на "Откраднат живот" зрителите ще видят д-р Огнянова в различна светлина

Работата ѝ като актриса е изградила у нея дисциплина. Такава тя очаква и от моделите, с които работи. Такава не винаги има, когато ѝ позират приятели. „Художникът в мен е по-строг”, разкрива тя и допълва, че разговорите, докато рисува не са препоръчителни.

Какво още сподели Диана Димитрова - гледайте във видеото от "На кафе"