За пръв път събитието ще продължи девет дни, вместо един и ще даде шанс малки и големи от цялата страна да се участват

През последните 11 години ФАМИЛАТЛОН – най-големият празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, посреща хиляди деца и родители под слънцето на Южния парк в София. Новите реалности създават нови възможности – за пръв път събитието ще се проведе онлайн, ще продължи девет дни, вместо един и ще даде шанс малки и големи от цялата страна да се участват.

В периода 27 юни (събота) - 5 юли (неделя) малчуганите и техните семейства ще се впуснат във вълнуващи онлайн приключения и ще се запознаят със заниманията на над 30 спортни клуба, клубове по интереси и различни организации.

Всеки ден деца и родители ще участват в открити онлайн уроци, демонстрации и презентации. Ще научат как се прави книга, ще се включат в час по забавна математика, ще гледат научно шоу. Очакват ги и още много приятни изненади и подаръци.

През уикендите ще има полезни уебинари. Родители и специалисти ще дискутират на интересни теми. Ще разберат на какво ни учат бойните изкуства, как музиката помага за развитието, кои игри са подходящи за забавления на открито и как да развиваме уменията на децата в предучилищна възраст.

Вместо традиционните и много обичани игри „Малката Европа“ и „Малък велопоход“, организаторите обещават други предизвикателства.

Повече информация за събитието, както и за участието в него, ще научавате на официалната фейсбук страница на Фамилатлон.

ФАМИЛАТЛОН се организира от Асоциация „Родители“ в партньорство с Академия за родители.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си