Инициативата се провежда за трета поредна година и обхваща над 100 деца и семействата им

Летният лагер, който се проведе в края на месец юни, е напълно безплатен и се реализира благодарение на подкрепата на всички хора, които са си поръчали от Шарените чорапи с кауза на Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. фондация „Живот със Синдром на Даун“, както и на тези, закупили си от другите „артикули с кауза“.

Благодарение на последователите на фондацията, на домакините и на спонсорите на събитието, децата със Синдром на Даун получиха най-ценния летен подарък – приятно настроение, красиви спомени, усмивки и искрени мигове на споделено щастие.

Вълнуващата и интересна програма за четирите дни, изпълнени с много емоции и забавления, бе подготвена от професионални аниматори, които не пощадиха сили и забавляваха децата без почивка.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на близо 200 000 деца и младежи от цялата страна.