Припомнете си историята в документалното риалити днес от 17.00 ч. по NOVA

В епизода на „Съдби на кръстопът” този следобед ще си припомним историята на 27-годишно момиче, което ще бъде изправено пред много изпитания, за да докаже бащинство след афера с женен мъж. 

Станислава е от Пазарджик, но от 7 години живее и работи в София. Красивото момиче е на седмото небе от щастие, когато се влюбва в 37-годишния лекар Тихомир Стефанов. Той е очарователен, интересен, романтичен и знае как да впечатли всяка жена. Щастието на двойката е безоблачно до момента, в който Станислава забременява. Тогава чаровникът изчезва безследно и прекъсва всякакъв контакт със своята любима.

Станислава е изумена от странното поведение на приятеля си и търси начини да възстанови контакта с него. Това се оказва нелека задача. Момичето се натъква на все повече лъжи около Тихомир. С помощта на своята приятелка Борислава, Станислава открива, че Тихомир живее не в София, а в Перник. Освен това не е лекар, а санитар. И на всичкото отгоре се оказва, че чаровникът е женен и има малко дете.

Ще успее ли Станислава да се изправи на крака въпреки предателството, лъжите, разбитата любов? И какво ще се случи с нейното бебе – плод на забранената й връзка?

Припомнете си в епизода на „Съдби на кръстопът" този следобед от 17.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си