„Пет дни, три актуални теми всеки ден с трима гости. Това е форматът, който да очакват зрителите“, сподели водещият Михаил Дюзев.

„Чувствам се развълнуван и леко напрегнат. Каня зрителите на NOVA да ме гледат утре след новините в 16.00 ч. Има вече много въпроси от слушатели и зрители, защото „Пресечна точка“ вече е активна в социалните мрежи.“

„Пет дни, три актуални теми всеки ден с трима гости. Това е форматът, който да очакват зрителите. Трима постоянни гости-коментатори ще разсъждават върху най-важните теми от седмицата“, разкрива водещият на най-новото публицистично предаване в ефира на NOVA.

„Пресечна точка“ – новото публицистично предаване на NOVA

Пилотният брой винаги е най-важният и е важно да се грабне аудиторията. Затова първите седмични гости в „Пресечна точка“ ще бъдат обичаният тв водещ Ники Кънчев, бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков и психологът и психотерапевт Лилия Стефанова, популярна с работата си с момчетата от „Локомотив Пловдив“.

Тактиката на бокса в „Пресечна точка“

„Въпреки размяната на удари боксът е много джентълменски спорт. Той е по-скоро борба на тактика и на надлъгване в главата. Ударът е само продължение на това, което минава през мозъка“, разсъждава Михаил Дюзев, който е запален фен на този спорт. „В „Пресечна точка“ се надявам се да парирам крошетата между гостите и коментаторите. Но идеята е в рамките на този час да срещаме хора с различни гледни точки и мнения и да потърсим пресечната точка на техните разбирания за това какво и как би трябвало да се случва. Със сигурност първата тема във всяко предаване, която ще бъде подлагана на дебати, ще бъде актуалната политическа тема от деня, втората ще бъде социална, свързана с всичко, което касае нас, нашия живот и този на нашите близки. Третата тема сме запазили за кино, за шоубизнес и всякакви интересни неща, които ни заобикалят“, допълва той.

„Пресечна точка“ ще промени малко дневният ми режим, но ще продължавам да будя хората по радио DARIK сутрин. Искам да благодаря на екипа, който прави предаването. Повече от месец сме заедно и спойката стана още в първите минути. Те стоят зад мен, подкрепят ме и работят много за предаването“, категоричен бе той.

Не пропускайте новото публицистично предаване всеки делничен ден от 16.10 ч. по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си