Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Драматичен обрат бележи финала на първия сезон на „Братя”. Войната между Борис и Драго е в кулминационната си точка. Последното „сражение” между двамата братя този път ще бъде предопределено не от тях самите, а от съдбата. Напълно неочаквано и фатално събитие ще преобърне живота им из основи. Кой ще излезе победител в тази опустошителна война и какво ще изгуби или спечели всеки един от тях?

Финал на „Братя“ – последният епизод ще изненада зрителите с неочаквана развръзка

Лора е готова да замине при майка си в Белгия, но тягостното чувство за вина и провал я преследва навсякъде. Убедена е, че не може да продължи живота си с Драго, въпреки, че носи неговото дете. Обвинява се, че е съсипала Борис и дълбоко съжалява за това, но дори и разкаянието й вече няма никакво значение. Едно откровено и болезнено признание от приятелката й Ива, обаче, ще я разтърси. Какъв обрат ще настъпи за Лора?

Ще се предаде ли Ива сама в „Братя“?

Използвайки информацията, че барът на Денис вече има нови собственици, Симо се осмелява отново да претърси мястото за лаптопа на Боксьора. Този път има късмет и успява да зарадва Вики с новината за намерения компютър. Но, изкушен от любопитство, ученикът все пак решава да прегледа съдържанието на устройството и открива нещо ужасяващо. Истината се оказва по-болезнена, отколкото е очаквал. Какво откритие прави Симо и как ще продължат взаимоотношенията му с Вики оттук нататък?

Нощта на транзакциите пренарежда картите в „Братя“

Калин е шокиран от решението на съпругата си сама да се предаде в полицията. Отчаяната жена предпочита да влезе в затвора и да изтърпи своето наказание, вместо да живее уж на свобода, но пък в унизителния духовен затвор на семейния им дом. Нейната постъпка кара следователят да преосмисли ситуацията – ще намери ли все пак начин да прости на Ива, или ще вземе още по-крайно решение? 

Снежа е на ръба на психологически срив, защото не може да приеме отношението на децата си. Обичала ги е цял живот, но не е успяла да се справи с тъмните сенки на грешките от миналото. Синовете й не могат да простят заблудата, в която са живели и губят доверието си в нея. И сега, когато Снежа има най-силна нужда от подкрепа и разбиране, всички й обръщат гръб. Има само един човек, който може да я спаси от нея самата. Кой е той и дали ще повлияе на съдбата й?

Гледайте финалния епизод на първи сезон на "Братя" тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.