Хитове, оригинална сценография и артистично присъствие завладяха сцената на шоуто

„Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като едно семейство“, сподели FIKI, който завоюва обедата за втори път в рамките на „Като две капки вода“ Сезон 9 – All Stars. Певецът изправи на крака публиката с наелектризиращата песен на Тина Търнър “You’re simply the best”. „Тина Търнър притежава феноменален глас. Днес тя даде интервю, в което сподели, че приключва с професионалната си кариера“, разказа изпълнителят.  

ГАЛЕРИЯ ОСМИ ЛАЙФ НА "КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА" - ALL STARS

 

Вечерта беше открита от Къци с пънк изпълнение в ролята на Аврил Лавин. „Поведението на Майли, която е изключително провокативна, беше една от най-сложните ми задачи. Тя обича себе си и аз трябва да се заобичам в нейния образ“, сподели Михаела Маринова, която се преобрази в Майли Сайръс с дързост и оригинални костюми.

 

 

Поли Генова бе неузнавама в ролята на незабравимата френска певица Едит Пиаф и изпя класиката „Non Je Ne Regrette Rien“.
„Проблемът е с френското „р“. Най-сложно ще бъде обирането и гласово, и присъствено. Трябва да предам духа й през погледа. Тя е безкрайно различна от мен като артист. Посвещавам песента на сина ми, който има рожден ден днес.“

 

 

 

Милица си припомни руския език за изпълнението на екстравагантната украинска звезда Vitas. Впечатляващият сценичен пърформанс беше аплодиран от пубиката и журито, което беше искрено впечатлено от комбинацията на поп и оперно звучене. Сцената се превърна в кадър от Боливуд с появата на Рафи в образа на индийския изпълнител Дарен Менди. 

 

 

 

 

Ритмите продължиха с AZIS , който пренесе публиката в едно от емблематичните парчета на Шакира. „Смятам, че скоро не си се забавлявал толкова на образ!“, заяви Юлиан Вергов. „Тази песен тананикам от дете! Харесвам клипа и култовата сцена с прахосмукачката, сподели Софи Маринова, която се завърна на живо в шоуто. Певицата провокира усмивки и настроение сред публиката, влизайки в ролята на Фреди Меркюри и парчето, което апелира свобода на духа.

 

 

 

 

 

 

 

Къци ще избира между Ела Фицджералд и Луис Армстронг, а AZIS ще се върне къ мъжките образи с Атанас Гроргирев и един български рок хит. Михаела Маринова ще скочи в Euphoria с Лорийн, а Милица ще бъде Куин Латифа с ролята й в мюзикъла „Чикаго“. Рафи ще се превърне във Фил Колинс, а Поли Генова ще бъде Софи Маринова. Самата Софи пък ще се преобрази в Рафи, а победителят за вечерта FIKI ще бъде Дейвид Ковърдейл. 

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.