Проследете всичко от първия ден на новия парламент от 06:00 ч. до 12:00 ч. в ефира на NOVA

Как ще се прегрупират силите, какви ще са явните и скритите коалиции, кои народни избраници ще са доайените и кои ще прекрачат прага на Народното събрание за първи път?

КОЙ С КОГО В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ? Кой как ще гласува и ще има ли решение формулата на управлението? На живо – дискусия с представители на парламентарните партии минути преди заседанието.

Очакванията към новите 240. В студиото – разговор с бившия председател на парламента Михаил Миков.

ПАРЛАМЕНТАРНИЯТ ПЪЗЕЛ: Какви ще са явните и скритите коалиции – коментират Татяна Буруджиева, Антоанета Христова, Мира Баджева, Страхил Делийски и Харалан Александров.

ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ? Какво очакват българите според последното проучване на "Галъп"? Гостува Първан Симеонов.

ЗА ПРИМЕР: 24-годишен пожарникар намери 220 лева на улицата и ги предаде в полицията. Среща с Александър Александров от Полски Тръмбеш.

ПЛАВАЩО СМЕТИЩЕ: Защо част от река Струма затъна в боклуци? 

РЕАКЦИЯ: Запушиха ли теча на питейна вода в пернишки квартал ? Развръзката на живо от Румен Бахов.

Проследете на живо клетвата на депутатите, първите реакции в кулоарите и всичко най-важно с репортерите на NOVA. На 15 април, четвъртък, в „Здравей, България“ от 06:00 ч. до 12:00 ч.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.