Изпълнителката се срещна с екипа на „На кафе” минути след втората си победа в шоуто за превъплъщения

В понеделник вечер талантливата певица Михаела Маринова завоюва втората си победа в деветия сезон на „Като две капки вода” – All Stars. След оспорвано гласуване на жури, публика и ментори, тя събра най-много точки за влизането си в образа на победителката от „Евровизия” 2012 Лорийн с песента Euphoria.  „Винаги на тази сцена се чувствам у дома и на мястото си. Всички участници правят атмосферата да е семейна и според мен това прави много силно и заредено с добра енергия шоуто”, казва Михаела минути, след като е приключило финалното й изпълнение.

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Аз изпадам в еуфория в моменти като този. Щастлива съм, че публиката и хората ме оценяват по този начин, а също така, че ценят усилията и труда на всеки от нас, които не са никак малки”, споделя тя, след като за поредна вечер беше част от звездната осмица, която всеки понеделник успява да зарадва зрителите пред екраните и в залата.

Михаела Маринова: В „Като две капки вода”-All Stars всички играем за една обща кауза

Остават броени концерти до финала на девети сезон All Stars и Михаела е водач във временното класиране. Иска ли победата? „Винаги влизам с идеята да дам всичко от себе си - пък каквото се случи”, казва с усмивка тя.

Не пропускайте и следващите превъплъщения на всички участници в понеделник, 26 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.