Актрисата разказа в „На кафе” за срещата с нейната героиня и посланието, което тя има

Вече три сезона семейната комедийна поредица “All Inclusive” радва зрителите пред ефира на NOVA. Семействата Сиромашки и Чобанови са непредсказуеми по време на своите почивки, Евдокия Кудрявцева – също. Комичните ситуации с нейния любим внук и не толкова любим зет са пословични. „Нашите герои вече три сезона живеят своите животи на различни места – на море, на планина, на ски. Срещахме се, разделяхме се, карахме се, обичахме се, ревнувахме се – всичко се случваше между нас. Нашият сериал започна своя живот в много труден момент за всички. Но ако сме успели да докоснем сърцата на зрителите и сме усмихнали лицата им, мисля, че сме свършили добре нашата мисия”, казва актрисата Нели Монеджикова. А как се чувства тя в образа на строга майка, която иска най-доброто за дъщеря си? „Евдокия вече две години е от ляво до мен, вече сме приятелки, макар че понякога й се сърдя за крайните решения и директността, която има, но я обичам и я разбирам”, споделя Нели.

Явор от „All Inclusive” – ски учителят, който не умее да кара ски

Актрисата открива най-силна прилика със своята героиня в това, че и двете са майки. В тази уязвима роля и в желанието си да направи всичко добро за детето си, тя е на мнение, че винаги се прекрачва някаква граница. Особеният период, който Евдокия е имала по време на ранните си години, е белязал целия й живот. „Тя е останала твърде млада с разбито сърце и с малко детенце на ръце. Това е определило светогледа й – тя смята, че любовта не е важна в живота – кариерата и образованието са на челно място и в това възпитава дъщеря си”, разказва актрисата.

Нели Монеджикова: „All Inclusive” ни превърна в семейство

Монеджикова е открила за героинята си, че прилича на извадена от роман заради отношението към зет й Пламен – Евдокия не смята, че той е способен да даде бъдеще на нейната дъщеря. Това е основата на техния вечен конфликт.

Актрисата се явява на кастинг именно за тази роля. Още при подготовката си тя е харесала героинята и си е пожелала да влезе в нейната кожа. „Нещото, което ме зарадва и ме накара още повече да заобичам Евдокия и ме заинтригува, наред с всички отношения в семейството, през които тя преминава, е темата за любовта. Тя преминава през детските трепети, през младежите, през семейството, дали може тя да се запази, дали може да се възроди отново, ако е изчезнала, а също и в зряла възраст”, допълва тя.

Любен Кънев: Героят ми в "All Inclusive" мечтае да бъде обичан

Нели среща целия актьорски състав на сериала на първи прочит, преди това не са се познавали. Това не пречи обаче само след няколко седмици съвместна работа те са се заобичат.

Какво още сподели тя за емоциите по време на снимките на сериала, къде можете да я видите на театрална сцена и какви интересни истории сподели от живота си – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.