Талантливата певица разказва за първия си самостоятелен албум и за адреналина преди сцената

Очарователната Михаела Маринова спечели наградата за „БГ Албум“ на Годишните музикални награди на БГ Радио с първия си самостоятелен албум „Стъпка напред“. Притежаващата огромен талант певица постига успехите си с много усилие и стъпка по стъпка. В „На кафе“ изпълнителката признава колко е била щастлива и развълнувана, създавайки песента „Сериал“ от първия си албум и присъствайки на снимките на „Пътят на честта“.

Годишните музикални награди на БГ Радио 2021: За големите победители и още по-големите им емоции

„Сериалът на NOVA е стъпка напред за мен. Винаги съм си мечтала, гледайки български и чужди филми, моя песен да бъде част от саундтрак към някой от тях.  Обичам филмовата музика. Направих песента „Сериал“ с Павел и ми се обадиха да ми съобщят, че точно това парче ще е част от саундтрака към втория сезон на „Пътят на честта“. Заснехме видеото и скоро ще можем да го видим. Прекарах четири вълнуващи снимачни дни и дори влязох директно в снимките на сериала. Запознах се с всички актьори, на които съм страхотна фенка и видях при тях топлота и любов, което силно ме зарадва“, разказва Михаела Маринова.

Започнаха снимките на сериала „Пътят на честта“

Певицата смята, че да направиш албум е нещо наистина велико и музиката е живота й. „Успяваш да събереш всичко твое - мислите ти, емоциите ти и душата ти в едно. Споделяш с околните живота си и всичко, което чувстваш точно в този миг и то затворено под формата на книжка, наречена „Стъпка напред“, допълва изпълнителката.

Михаела признава, че е силно привлечена от киното и с удоволствие би се впуснала в актьорско амплоа. Обича да влиза в роля, въпреки че й харесва и да режисира. Затова се е дипломирала в специалност режисура.

Другото лице на Михаела Маринова (ВИДЕО)

За сценичната треска преди и по време на изпълненията си и за емоциите и адреналина, които я завладяват певицата споделя: „Аз съм приятел с адреналина. Много хора ме питат как се справям със стреса преди сцена? Но адреналинът сякаш ми помага да съм по-овладяна, концентрирана и съзнаваща какво се случва. Забелязала съм, че когато съм притеснена, представянията ми на сцена са едни от най-добрите. Когато съм спокойна, тогава изпускам без да искам нещо. Адреналинът е нещо, което обичам.“

Вижте какво още сподели тя за работата си с екипа на „Пътят на честта“ във видеото от „На кафе”.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.