Певицата разкри посланието на новата си песен

"В новата си песен "Whispers" нашепвам за истинската любов, за малките жестове, които я правят истинска", това каза в "Другото лице" по NOVA NEWS певицата Михаела Маринова.

Тя информира, че режисьор на клипа е Виктор Антонов и идеята е изцяло негова, като един снимачен ден е бил достатъчен за заснемането му, а актьорът, който участва, е Димитър Горанов, който много я е предразположил, за да даде най-доброто от себе си.

Михаела сподели, че за първи път е била гола пред камера, но с гръб към нея, а по-важно е било разсъбличането на душата, с което може да се постигне убедително представяне посланието на песента.

"Като две капки вода" участвам с удоволствие, много научавам и ставам по-уверена като изпълнител", разкри изпълнителката.

Тя призна, че в предишния сезон най-голямо предизвикателство за нея е бил Елвис Пресли, а сега  метъл ветераните Аксепт, тъй като метълът е далече от музиката й, а най-комфортно се е чувствала с Бони Тейлър.

„Вкусът на историите“: Михаела Маринова – за музиката, любовта и славата

Певицата смята, че любовта е ключов елемент в живота и тя се вдъхновява от нея за творчеството си, въпреки че най-хубавите песни се раждат, когато човек страда, когато споделя болка и това са изпълнения, които карат човек да спре за момент и да се замисли. 

Михаела Маринова: В „Като две капки вода”-All Stars всички играем за една обща кауза

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.