Припомнете си вълнуващата история, вдъхновена по действителни събития, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Симона си прави тест за бременност, който излиза положителен. Ще се стопли ли най-накрая отношението на свекърва й Бонка и как ще посрещне благата вест. Неочаквана среща в кафенето на холдинга ще изправи Кера пред поредното неочаквано изпитание. Какво търси в заведението първата й любов от интерната и как ще реагират, когато се видят, гледайте в „Пътят на честта“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Бонка планира черна магия за снаха си в "Пътят на честта"

Въпреки забраната на баща й, Лора за пореден път кани тайно Алекс в дома им. Ще бъдат ли „хванати в крачка“ или ще им се размине?

Докато Киро Християнина наблюдава тайно семейство Станкови, мерникът на снайперист се е прицелил в него. Ще бъде ли успешен опитът за покушение над бизнесмена или плановете на Симеон ще се провалят?

Фатални избори и любовни изкушения в "Пътят на честта"

Жаки и Бианка разменят остри думи в тоалетната на ресторанта, а малко след това влиза полиция и намира пакет с кокаин в една от тоалетните. Кого ще отведе полицията и ще може ли Калоян да помогне на сестра си?

Калоян не издържа и моли Анелия да се прибере, но тя отказва. В този момент и папараци нападат семейство Станкови. Ще успее ли Калоян да се справи с опазването на семейството, гледайте в „Пътят на честта“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.