Не пропускайте криминалните загадки на чаровния следовател тази вечер в 21.00 ч.

Най-добрият частен следовател в Хавай отново е тук в изпълнения с екшън премиерен трети сезон на култовия сериал „Магнум”.

В новия сезон Томас Магнум (Джей Хернандес), чаровен мошеник, американски герой и баскетболен фен, се включва в поредния списък вълнуващи и заплетени нови случаи с помощта на талантливия бивш агент от МИ-6, красивата Джулиет Хигинс (Пердита Уиикс). Когато двойката се нуждае от помощ се обръщат към доверените приятели и колеги-военните ветерани на Магнум: бившият пилот на военноморски хеликоптер Тиодор „Ти Си” Келвин (Стивън Хил) и Орвил „Рик” Райт (Закари Найтън) – бивш морски тюлен и управител на нощен клуб.

„Магнум“ и „Специален отряд“ се завръщат с премиерни сезони по NOVA

Заедно с тях в приключенията ще се впуснат и детектив Гордън Кацумото (Тим Канг) от полицията в Хонолулу и Теуила „Куму” Туилета (Ейми Хил) – културният куратор и „майка” на Гнездото на Робин, лускозното хавайско имение, където Магнум живее и работи като консултант по сигурността в допълнение към бизнеса си като частен следовател. 

Ще продължи ли партньорството между Хигинс и Магнум?

В премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. пo NOVA Магнум и Хигинс имат нови клиенти, наели ги да открият изчезналия им брат, забелязан последно на острова. В хода на разследването Хигинс е простреляна, а Ти Си е отвлечен заради разкритията им за таен заговор за отмъщение.

Хигинс (и Магнум!) са изненадани, когато нейният хирург я кани на среща – в премиерния епизод на третия сезон на „Магнум”. Със специалното участие на Кими Балмилеро и Шон Гарнет от „Хавай 5-0”.

Гледайте премиерния първи епизод от трети сезон на хитовия сериал „Магнум“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA