Припомнете си вълнуващата история, вдъхновена по действителни събития, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

На един от строежите на холдинга се случва неприятен инцидент. Има ли връзка Камен с нещастия случай и каква е тя? Падналият от строежа работник Младен е жив. Но дали ще успее да разкаже истината на Калоян?

Койна Русева и Деян Донков преобръщат събитията в „Пътят на честта“

Грозна лъжа ще отвори бездна между Кера и неин стар приятел. Ще намери ли сили да му прости или ще приключи завинаги отношенията си с него?

Междувременно в холдинга настъпват различни промени: някой е уволнен, а друг назначен. И на фона на тази несигурна обстановка, пламва нова любов. Ще има ли бъдеще,  гледайте в „Пътят на честта“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Неочакван ултиматум в „Пътят на честта“

В Царево една тайна е на път да бъде разкрита. Истината за магията на Бонка започва да излиза на светло. Дичо ще опита да даде съвет на Симона за бъдещето й, но дали тя ще успее да намери утеха и съчувствие?

Въпреки струпаните облаци и все по-мрачната ситуация Начо търси вариант да се справи със злото, сътворено от жена му. Какъв път ще избере и ще успее ли да намали щетите, гледайте в „Пътят на честта“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.