Гледайте биографичната драма тази събота от 23.00 ч. по NOVA

Разтърсващият филм по действителен случай, разказва за смелостта на един обикновен човек, готов на всичко в името на истината. Марк Фелт – човекът, довел до разкриването на един от най-сензационните скандали в политическата история на САЩ – аферата „Уотъргейт“

Истинската самоличност на информатора остава мистерия и повод за обществено любопитство и спекулации в продължение на над 30 години. До 2005 година, когато агент Марк Фелт неочаквано решава да разкрие истината. Тази невероятна история проследява личния и професионален живот на брилянтния и безкомпромисен Фелт, който рискува и жертва всичко – семейството, кариерата и свободата си – в името на справедливостта. Оттогава агентът получава прозвището „Широкото гърло“.

Образът на агент Фелт е поверен на талантливия Лиъм Нийсън. В ролята на неговата съпруга Одри Фелт е носителката на номинация „Оскар“ Даян Лейн. В зрелищната политическа драма участие още взимат звездите Тони Голдуин, Джош Лукас, Ноа Уайли, Том Сайзмор и Майкъл Хол. Режисьор е Питър Ландесман.

Не пропускайте „Марк Фелт: Човекът, който свали Белия дом“ в събота от 23.00 ч. по NOVA.