Не пропускайте четвърта част на култовата екшън-фантастика “Трансформърс: Последният рицар” тази събота от 22.00 ч.

Митовете изградени в предишните филми от поредицата са разбити напълно и в “Трансформърс: Последният рицар” зрителите ще станат свидетели на нова дефиниция на понятието герой. Историята ни отвежда във време на пълен хаос и неясно бъдеще. Хората и машините са във война, Оптимус Прайм вече го няма. Ключът към спасяването на човешката цивилизация лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на трансформърите на Земята.

След редица зрелищни сблъсъци преследваните ще станат герои, а героите - злодеи. Само един свят ще оцелее: техният или нашият. В живота на всеки идва момент, в който трябва да направи нещо за общото благо. Спасяването на света този път е отредено на един доста странен съюз: талантлив изобретател (Марк Уолбърг), английски лорд (сър Антъни Хопкинс), професор от Оксфорд (Лора Хадок) и Бъмбълбий. Те ще се изправят един срещу друг в решителна битка, в която ще се реши бъдещето на човечеството.

Режисьор на лентата отново е Майкъл Бей, останал верен на стила си, залагайки на много екшън сцени и спиращи дъха визуални и звукови ефекти. Към проекта „Трансформърс“ не остава безразличен и самият Стивън Спилбърг, който поема щафетата на изпълнителен продуцент.

Преживейте епичното приключение на хора и машини с „Трансформърс: Последният рицар“ в тази събота от 22.00 ч. по NOVA.