Гледайте романтичните семейни заглавия „Супер приятели“ от 13.00 ч. и „Джули и Джулия“ от 14.30 ч. тази събота по NOVA

Съботният киноследобед ще започне с приключенията на отряд „Супер приятели“, който ще се окажат четири говорещи кучета. Бъдърбол, Мъдбъд, Б-Дог, Буда и Роузбъд живеят във Фърнфийлд Фармс, но един ден те намират мистериозни пръстени, които дават на всеки от тях уникална супер сила. С помощта на своите свръхестествени способности, те се впускат в опасна мисия да спасят видоизменящ се злосторник от космоса, който застрашава планетата. Ще успеят ли да опазят своите супергеройски самоличности в тайна и да спасят планетата?

Филмовият маратон ще продължи с романтичната лента „Джули и Джулия“ от 14.30 ч., която ще ни разкаже историята на една от най-известните телевизионни звезди в кулинарията Джулия Чайлд. В образа на тази забележителна жена, която се учи да готви пред камерата и дълги години забавлява американската публика, влиза една не по-малко популярна холивудска дива – актрисата Мерил Стрийп. Зрителите ще станат свидетели на живота на странната кулинарка Джулия, която прекарва близо 20 години в Париж заедно със своя съпруг Пол. Съпружеската двойка прекарва  почти две десетилетия в Париж през 40-те и 50-те години на 20 век. По това време Пол е дипломат, разследван от сенатор Джоузеф Макарти, за когото се твърди, че има връзки с комунистите!

Нейната забележителна история се преплита с живота на съвременна млада жена – отегчената служителка Джули Пауъл (Ейми Адамс). Съвременната съименичката напуска работата си, за да се отдаде на готварството, като описва преживяванията си, успехи и несполуки в готварски блог, с който става известна сред кулинарните фенове! Джули се впуска в едногодишна кулинарна мисия в приготвянето на 524 рецепти за 365 дни от книгата на Джулия Чайлд "Усъвършенстване изкуството на френската кухня".

Не пропускайте романтичните семейна заглавия „Супер приятели“ от 13.00 ч. и „Джули и Джулия“ от 14.30 ч. тази събота по NOVA