Влюбените отпаднаха на крачка от големия финал на играта

За предизвикателството „Един за друг“

„Много сме щастливи, че стигнахме до този етап на играта. От ден първи се чувстваме победители, защото се имаме един – друг“, сподели Петя.

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

„Малко не ни стигна, за да се класираме до финала. Естествено, че всеки е отишъл там, за да победи. Няколко месеца бяхме първи, а това ни сплоти още повече. Игрите бяха страхотни, забавлявахме се“, допълва Ники.

„Ако можех да върна времето назад, не бих продължила играта . Все пак най-важното е здравето. А при положение, че има налице и фобия, и все пак опитахме – смятам, че не всичко е на всяка цена“, категорична е Петя.

Любов във въздуха за двойките в „Един за друг“

За конкуренцията и играта без маски

„Ние си избрахме нашият начин на игра и той е без маски. Винаги сме били от силните двойки. Не сме се старали да се харесваме на останалите и да сме неискрени или да сме хора, каквито не сме. Може би затова някои хора не ни разбраха. Защото все пак сме отишли там, за да играем игра. С някои от участниците станахме големи приятели, с други не се харесваме. Така е и в живота – не можеш да се харесаш навсякъде. И двамата вярваме много един в друг и много се обичаме. Знаем, че когато сме заедно, няма невъзможни неща“, споделят влюбените.

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022