„Най-много ме затрудниха образите на Емил Димитров, Тодор Колев и Слави Трифонов“, сподели талантливият актьор

Обичаният комик, който за пореден път спечели любовта на хората и спечели шоуто за преобразявания сподели повече за емоциите си на сцената на „Като две капки вода“.

Краси Радков спечели юбилейния сезон на „Като две капки вода“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Беше много приятно изживяване, но и много напрегнато и стресиращо. Много танцувално. Трябва да имаш и гласови и физически възможности, които при мен не са на чак такава висота. В шоуто пях на седем езика. Оказа се, че участието в „Като две капки вода“ отнема доста време, но се забавлявах непрекъснато“, споделя Краси Радков.

„След втория, третия лайв бях готов за всяко предизвикателство. Затрудниха ме по-сериозните песни на Тодор Колев, Емил Димитров, а също и тази на Слави Трифонов. При Слави специално на моменти много се притеснявах да не излезе пародийно“, допълва актьорът.

Краси Радков: В "Като две капки вода" най-трудните ми образи бяха на Емил Димитров и Тодор Колев

„В първия момент, когато ми се обадиха от шоуто, помислих, че ме канят за водещ и много се зарадвах. Слави ми казва: „Отиваш при Маги в „Капките“. Обадих се на Маги да му благодаря и той ми казва: „Ти ще пееш.“ Отвърнах му, че няма да се справя и ми трябваше време, за да реша дали искам да участвам. Искам да похваля журито и водещите Геро и Рачков, които много обичам. Те са страхотни професионалисти. Задачата им не е лесна, трябва да можеш непрекъснато да импровизираш, напрежението е огромно. Три часа репетираш, а след това още толкова водиш и си на педала. Не е лесна работа“, категоричен е Краси Радков.

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.