Гледайте епизода на кулинарното риалити този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е дерматологът Камелия Присадашка, която успява да осигури и запази младостта на пациентите си. Тя ще се отдаде на кулинарни експерименти в новия епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Домакинята ще опита да впечатли Диана Габровска, Славена Вътова, Мартин Николов и DJ Mascota, като посреща гостите си в своя стилен и изискан дом. Какви са хобитата на известната дерматоложка, притежаваща афинитет към изкуството и какво обичат да колекционират със съпруга си, зрителите на NOVA предстои да видят в епизода тази вечер.

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон и зашеметяващи кулинарни приключения

Камелия, която участва за първи път в предаването, приготвя ястия, като по учебник и с особено внимание към детайла. Освен храна за небцето, гостите ще могат да се насладят на храна и за окото. Семейството обича да готви и притежава различни уреди, улесняващи процеса на приготвяне на храната. Менюто, което дерматоложката е подготвила е амбициозно, интересно и залага на морските дарове. Вечерята стартира с две салати  - испанска и свежа салата с пресни скариди, за предястие октопод, сашими от риба тон, сьомга, сепия и треска. За основно Камелия решава да приготви сьомга, миди Сен Жак, гарнирани с аспержи и сос Холандез. Десертът ще е класическото крем брюле.

Шеф Иван Манчев – за срещата с голямата любов и какво е да готвиш за Бил Клинтън и Владимир Путин

Какви кулинарни техники ще покаже на зрителите домакинята и кой ще й помага и консултира в кухнята, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.