Гледайте епизода на кулинарното риалити този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е Мартин Николов – емоционалният участник от четвърти сезон на Hell’s Kitchen. След като успя да оцелее от пламъците в Кухнята на Ада и да впечатли с уменията си шеф Виктор Ангелов, и зрителите на кулинарното предаване, темпераментният готвач е решен да покаже професионалните си умения и да приготви вкусна храна, с първокласни продукти.

Ювелирен кулинарен шедьовър, сътворен от Камелия Присадашка в „Черешката на тортата“

Менюто, което Мартин е подготвил, е подчинено на духа на Италия. В него са включени скариди фламбе, свежа салата и брускети като предястия, последвани от талиатели, приготвени на момента в пита пармезан. Финал на вечерята ще постави класическото тирамису. Домакинът впечатлява гостите си като ги посреща в ресторанта на Hell’s Kitchen, където изнася истинско кулинарно шоу.

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон и зашеметяващи кулинарни приключения

Какви ще са коментарите на сътрапезниците му? Плюс или минус ще е факта, че е единствения професионалист в компанията и няма право на грешка? Ще му помогнат ли боговете на конвектоматите и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.