Гледайте епизода на кулинарното риалити тази сряда от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е дискотечният гуру, който може да миксира дори и на котлони – Мирослав Петков, известен в професионалните среди като DJ Mascota. Той отваря красивия си и светъл дом и посреща гостите си с разточително меню, в което ще постави акцент върху печената чушка. Любимият зеленчук на DJ Mascota се оказва любим и на шеф Манчев, но ще успее ли да я съчетае добре в ястията? Тъй като участва за първи път в кулинарното предаване, Мирослав залага на любими и вече изпробвани свои рецепти, но използва различни модерни технологии в готвенето.

Ювелирен кулинарен шедьовър, сътворен от Камелия Присадашка в „Черешката на тортата“

В начало на вечерята Мирослав поднася салата със спанак, моркови, ядки и печена чушка, последвани от няколко разядки. Като второ предястие в менюто присъстват агнешки кюфтенца, а за основно е липсващото до този момент в седмичните ястия месо, под формата на свински джолан. За Славена Вътова, която не консумира месо и млечни продукти, домакинът приготвя кюфтенца от леща. Десертът е с класически социалистически привкус – орехов пай с карамел и сладолед.

Кулинарно шоу с италиански привкус с Мартин от Hell’s Kitchen в „Черешката на тортата“

Ще успее ли DJ Mascota да забърка най-добрия микс в чиниите на гостите си? Каква магическа изненада е подготвил за участниците в кулинарното риалити и ще успее ли да ги впечатли? Какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.