Гледайте епизода на кулинарното риалити този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е Диана Габровска, която ще вложи сърце и душа в ястията си, които ще поднесе на гостите си. Моделът и кандидат-кмет от Момин проход залага на българските традиционни ястия, в които ще прояви своите кулинарни умения. Диана, облечена в българска носия, посреща гостите си в битов стил, с домашно приготвената питка с мед и шарена сол. Още в началото фолклорната изненада ще повиши доброто настроение сред участниците в кулинарното риалити.

Разточително меню с акцент върху печената чушка с DJ Mascota в „Черешката на тортата“

Диана залага на традиционно българско меню, в което няма как да липсва шопската салата, боб в глинен гювеч, пилешка супа от домашно отгледани кокошки и сач с два вида месо. Десертът е класически крем карамел. Домакинята залага на храна, която е любима на семейството й и често присъства на трапазата в дома й.

Кулинарно шоу с италиански привкус с Мартин от Hell’s Kitchen в „Черешката на тортата“

След патриотичното посрещане, вечерята е съпровождана от още изненади за участниците в кулинарното риалити. Ще се впечатлят ли гостите от персоналните подаръци и какви оценки ще получи в края на вечерта домакинята, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.