Гледайте епизода на кулинарното риалити този петък от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е красивата и лъчезарна Славена Вътова, която ще вложи сърце и душа не само в ястията, но и в атмосферата и обстановката, в които ще посрещне гостите си. Мис България 2006 г. вече е участвала в кулинарното предаване и познава добре изискванията на шеф Манчев. Моделът, който се чувства удобно пред обектива и на модния подиум, решава да поднесе здравословно вегетарианско меню, изготвено от ястия, често приготвяни в семейството й.

Традиционна българска вечеря с Диана Габровска в „Черешката на тортата“

Славена приготвя две различни салати – едната с карфиол и зеленчуци, а втората със земна ябълка. Изборът й за основно пада върху лаврак, с екзотична гарнитура от нахут. Хлябът, който моделът ще замеси е без брашно. Тя ще използва предимството да е последна в посрещането на гости през седмицата и за всеки от участниците ще приготви персонализирана гарнитура, с любими техни храни. Десертът ще е торта, с красива, цветна визия и нестандартно поднесена.

Разточително меню с акцент върху печената чушка с DJ Mascota в „Черешката на тортата“

Дали ще успее да накара гостите си да се почувстват специални? Ще оценят ли артистичността и креативността й в готвенето останалите участници, и какви оценки ще получи в края на вечерта домакинята? Кой ще е победителят, който ще грабне плакета тази седмица от шеф Манчев, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.